.

30PCS D20mm jaka neodymium magnetno kuka sa vertikalnim izvuci snagu 13KG

30PCS D20mm jaka neodymium magnetno kuka sa vertikalnim izvuci snagu 13KG

KM 83.25

Iznos
Tova je dostupna

Velicina : Promjeru 20 . radi temperatura : ispod 80 stepeni. Tolerancije : +_1mm. Magnetne smeru : Kroz debljine. Vertikalnim izvuci snagu : u 13 KILOGRAMA. Horizontalni Izvuci snagu : u 3 Kg. Ovaj proizvod napišeš o neodymium magnhet unutra, umotan sa A3 čelika kuka. Cijeli promjer je D20mm. Ovaj proizvod može biti i povezano da dva dijela, magnetno bazu sa threaded čelika kuka.
mnogo uključuje : 30 PCS× magnetno kuka D20mm.
Za magnetno kuka, postoji velika razlika između horizontalno izvuci snagu i vertikalno izvuci snagu :
Više magneti slike su u belows, u odnosu na kineski novčić Jedan Yuan.
Zahtjev za neodymium magnetno hooks :
Magnetni kuke su korišćena u svakodnevnom životu uredu, kuhinju, kupatilo, garažu i industrijske polja, kao što radionice, fabrika, skladišta i tako dalje.
Kada rukovanje neodymium magnet, više treba biti oprezan :
NEODYMIUM MAGNETI BI SE TREBALI BITI DRŽATI DALJE OD DJECE. NE POJEDEŠ ILI UDAHNITE MAGNETI. UNOŠENJA ILI UDISANJE OD MAGNETA MOŽE REZULTIRATI POVREDE, ILI SMRT. RIJETKO-ZEMLJI MAGNETI NISU IGRAČKE. OSIGURAJTE MAGNETI KADA BEZ NADZORA. Deca ne bi trebalo biti dopušteno da sredim ili igrati sa retkim-zemlji magneti. Dece i odraslih ne bi trebalo da proguta magneti ili mjesto magneti na bilo tijelo otvor tako uhu, u nosu i ustima. Ako magneta progutao ili aspirated da pluća, hitnu medicinsku pažnju je potrebno.
NEODYMIUM MAGNETA krhka i ne može slomiti lako. Ovi magneti će postati demagnetizirana je kada je izložen visoku temperaturu. Ovi magneti su moćna i mogu ubrzati u srednje brzine jedno prema drugome i prema obojenih materijal. Kad ovi magneti zajedno brzo, mogu uništiti i slomit šalje čestice imaju brzinu. Ovi magneti takođe mogu da ustinem snažno ako dozvoljeno da se zajedno protiv kožu. Ti uvijek treba nositi rukavice i oko zaštitu kad rukovanje velikog magneta. Veoma veliki magnet može predstavljati razornu hazarda i ne bi trebala biti sređeno.
Izvuci snagu opisi na ovom mjestu su procjena na osnovu idealnim okolnostima i ne bi se trebale koristiti u prijavu dizajn. Varijacije na sadržaj željeza, debljine, temperatura i površinu završiti i stanje će se sve smanjiti ove gledanost. Magneti bi se trebali nikad se koristi da podigne objekata iznad ljudi.
NEODYMIUM MAGNETI imati jake magnetno polje to može oštetiti elektronske opreme i magnetnim za pohranu podataka medija. Trebalo bi da držiš ove magneti dalje od elektronske opreme, kompjuter diskove, kreditne kartice, video trake, i drugo magnetski medij.
Mi smo profesionalni magnetno materijal proizvođač i dobavljač u kini. Držimo više od milion komada magnete u različite veličine u zalihama. Većina naređenja može biti sređeno za 72 sata.
Izmjene je prihvatljiv. Možemo prilagoditi raznim oblicima prema specifične crteži. U MOQ za obične je 100 PC. Za bilo kakvu informaciju, molim vas, kontaktirajte nas bilo kada.Ćemo odgovor što je PRIJE moguće. Neke oblike smo se prilagoditi su navedene u belows,

O robi

Prijavu:
Industrijske Magnet
Složeni:
NdFeB Magnet
Formi:
Kupa Formi
:
Mogu se pretvarati
:
Trajno