.

Sretan Flautu Kuka&Petlja OS Džepu Tkanine Pelene,otporan na vodu za disanje S M& Sam prilagodljiva,odgovara 5-15kg bebu

Sretan Flautu Kuka&Petlja OS Džepu Tkanine Pelene,otporan na vodu za disanje S M& Sam prilagodljiva,odgovara 5-15kg bebu

KM 9.90

Iznos
Tova je dostupna


Sretan Flautu džepu pelene sa širokim prepone i curi stražara, obično mnogo sigurnije od redovne pokriva, ali ako staviš vrlo uski ubacite sa manje upija u zaklon, to ne može osigurati ne curi (urin curenje iz jamu).
Sada dajemo rješenje : bambus ubacite pokrećemo sastoji od 3 nivoa srednje težine bambus pamuka tkanina sa jedan sloj ostati suve antilop platna na vrhu, vrlo je udobno i ne curi.
Kožne tkanine je vrsta ostati suve materijal i također, ugodna-oprala, možeš staviti antilop tkanine prema da bebu kožu;s druge strane, ako tvoja beba više volim prirodne materijal, samo treba bambus strani prema kožu, jedan produt ali dvojno svrhu!
Molim vas, pronađite kombinaciju kao ispod :
1. Džepu pelene samo (mušterija treba da kupi ugurati odvojeno)
2. Dan vrijeme : Džepu pelene *1 + Bambus pamuka ubacite *1
3. Noć vrijeme : Džepu Pelene*1 + Bambus pamuka ubacite*2
Izjava : 1. Vanjskom stranom, mogao napraviti pelene manje; 2. Unutrašnji krug, da pokrije udicu, da ne cratching u pranje; 3. Antilop tkanine unutrašnje, super meki i ostati suve; 4. Širom džepu, stavi ubacite lako; 5. Džepu pokriti; 6. Dupli curi stražara,držite noge nježno i ne curi. 7. Vanjski IZVUĆI, otporan na vodu i za disanje; 8. Dugo struka petlji, trajna i lako se prilagođava.

Izjava : možeš izabrati više otiske ako ćeš da održava na veliko redu, samo treba da me ostavite poruku; Naše zalihe se mijenja svaki dan, molim te, ostati u kontaktu kao možemo stupiti u kontakt s tobom, ako ima otisak iz zalihe, Za velikih klijenata,ako želiš da mjesto običaj red(izabrati otisci od naše otiske uzorke da donosiš sopstvene pelene) molim te, piši mi poruku, naša ekipa će doći u kontakt sa tobom o moq i specijalnu cenu, itd.

O robi

Tip Stavke:
Pelene
:
IZVUĆI i ćumur bambus
Starosnoj Dobi:
13-18 mjeseci,4 do 6 mjeseci,7-9 mjeseci,19-24 mjeseci,10-12 mjeseci
Pogodan težinu:
5-12 kg
Rodna:
Uniseks
Kvantitet:
300
:
L
Klasifikacija:
Pelenu
:
HappyFlute
:
Otisak
Vanjski materijal:
IZVUĆI
Karakteristika:
Vodootporan & Za Disanje
Pogodan težinu:
5-15 kg