.

automobil pk pojas alternator pojas sposoban za CHEVROLET DAEWOO EVANDA REZZO LEGANZA NUBIRA ZNANJA ZAFIRA Excelle 1.8 su epica 2.0 regal

automobil pk pojas alternator pojas sposoban za CHEVROLET DAEWOO EVANDA REZZO LEGANZA NUBIRA ZNANJA ZAFIRA Excelle 1.8 su epica 2.0 regal

KM 37.50

Iznos
Tova je dostupna


Isporuka -Rukovanje vrijeme : 2 dana. -Molim vas, dozvolite 11 da 22 posao dana isporuka put zbog udaljenosti. -Molim te osigurati da isporuka adresu ti pružamo na blagajni . Mi nismo odgovorni za undeliverable adrese.
Vrati i Zamjenu Politiku Sve prodaje su konačne. Vrati i Zamjenu se može izdati samo na lošim predmet ili u krivu stvar poslao. Samo zamjenu je dozvoljen u redu predmet kupio, a kupci su odgovoran za vraćanje koštati i naknadno zamjena troškove dostave. Zamjena stvar će da se obradi i poslao po povratku i uvid originalni komad.
Oštećen Stavka
Oštećenu robu uključuje predmete koji su oštećeni tokom transporta. Ako pošiljka stiže na tvoja vrata sa očigledno isporuka štetu, molim te odbijam da prihvatim isporuka. Ako prihvatite isporuku i onda naći isporuka štetu, molim vas, spasite sve pakovanje materijal i papirologiju i obavijesti nas odmah. Digitalne slike će biti potrebno za sve slučajeve.
Neispravni ili u Krivu Stvar Poslali
- Ako predmet želiš da se vratiš nije u funkciji ali nema vidljivog oštećenja, to se smatra da je pokvaren. Ako dobiti neispravni ili u krivu stvar, molim vas, spasite sve pakovanje materijal i dokumente, i kontaktirajte nas odmah sa predmet broj, ebay OSOBNU, i nedostatak opis u roku od 7 dana nakon što je datum paket je stigao, i da smo će proces vaš zahtev, smesta. Zamjena stvar će da se obradi i poslao po povratku i uvid originalni komad. Ne Tvrdi da će biti prihvaćene nakon 7 dana. Digitalne slike su potrebne za sve slučajeve neispravni predmet.
- Vratio stvari moraju biti u svoj prvobitni pakovanje i neiskorišteni stanju, ili će biti odbijen i poslati nazad. Kontaktirajte nas sa pitanja.
Za naše auto-dijelove kompanija Za naše auto-dijelove kompaniji
2002, počeli smo naš posao kao Guangzhou, Ltd u Kini, Od tada smo bili u službi auto tržište sa širok spektar automotive proizvoda i pribor. Trenutno smo na nekoliko velikih distributerima i dileri opskrbu proizvoda u Sjedinjenim Državama, Njemačke, Mexico, Australija, Hong Kong, i Kine. Naša fabrika locira u Kini, glavni ured je U Njemačkoj.
Patent i autorskih Prava Dragi patentirali ili logo vlasnicima, javite nam za bilo sumnje kopiju, i to odmah, ili patent, mi ćemo odgovor si fastly i skini listing i odmah razgovarati sa tobom. Molim te, nemoj da kupiš stvari koje imate sumnje iznad.
Ako želiš velike količine naše proizvode, molim vas da kontaktirate nas, onda bi smo ti dati popust prema paticular slučaj.
Hvala ti za tvoj posao!

O robi

Linearno Brzinom:
Standard
:
Prijenos funkcije
Širina Na Zub Root:
Standard
signalu:
Standard
Profil Kut:
Standard
Toplotna Otpornost:
Standard
Opremu Visine:
Standard
Materijal Tip:
Povuci otporne vlakna
Proizvođač Dio Broja:
6PK1892
Igru:
Standard
Vrh Zub:
Standard
Zemlja/Regionu Auto Proizvodnju:
Kinu
Igru Liniju Lokacija:
Standard
Teksturu materijal:
Povuci otporne vlakna
pretvarati:
Imate robu
Pojas Visine:
Standard
Drugi Dio Broja:
5482728
Specijalni Karakteristike:
Prijenos funkcije
:
gols
On Je Korijen Radijusu:
Standard
Izmenljive Dio Broja:
6PK1892 1892K6 VKMV6PK1892